Gero-fitness

iStock_000007557624_Large2

Gero-Fitness

Ouder worden komt met gebreken is een veel gebruikte uitdrukking. Toch kunt u een hoop doen om deze gebreken en hun directe gevolgen te minimaliseren. Langer Thuis biedt u de volgende mogelijkheden Dit is de bekende fitness, speciaal op ouderen afgestemd.Er wordt een programma opgesteld in overleg met u. Daarin wordt gekeken naar de doelen die u wilt bereiken, zijn zij reëel en wat is daar voor nodig.

Het programma bestaat uit spierversterkende oefeningen en conditie training met behulp van trainingsapparatuur. U wordt van te voren getest en met uw goedkeuring, wordt er eventueel overlegd met uw huisarts of behandelend specialist.

Nordic walking

Het komt neer op wandelen met 2 stokken. Goed voor lijf en leden en lekker in de buitenlucht met leeftijdsgenoten. Deze wandelgroep wordt begeleid door een ervaren fysiotherapeut, die van te voren bekijkt wat uw mogelijkheden zijn en op welk niveau u mee kunt doen. In de winter en bij slecht weer is er een alternatief oefenprogramma.

Prijzen

Losse les €7,-
12x Kaart €80,-
Dieetabonnement €7,50
Fitheids-test (indien niet verzekerd) €35,-

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT OP

Copyright Langer Thuis | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing