Naar de beurs Liever Thuis!

  • 13 november 2017

Fysiotherapie & ergotherapie Langer Thuis nu ook naar Eindhoven.

Sinds november 2004 staat Langer Thuis voor de wens van veel ouderen om Langer Thuis te kunnen blijven wonen. Deze praktijk heeft al vanaf het begin de visie gehad, die nu heersend is voor de politiek.

Langer Thuis heeft deze visie ontwikkeld op basis van de wens van veel ouderen en hun omgeving.

“Wij willen er alles aan doen, samen met u en de uwen, om het mogelijk te maken, zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dat is ook de grondslag voor de samenwerking met Ergotherapie en met aannemers. Bij ons wordt op dit moment de Ergotherapie geregeld door Astrid Bellinga en met Den Boomstam V.O.F. werken wij samen voor alle voorkomende aanpassingen die er nodig zijn, om Langer thuis te kunnen wonen”.

“Wij gaan nu naar de beurs “Liever Thuis!” omdat wij het een goede manier vinden, om meer bekendheid te geven aan onze specialisatie “de geriatrie” of beter gezegd, wij zijn gespecialiseerd in de oudere mens. Op deze beurs staat alles, wat het mogelijk kan maken om Langer Thuis te kunnen wonen, als u Liever Thuis! woont.

Op de beurs maken wij de start met onze nieuwe cursus “In Balans”. Dit is een cursus van 13 weken, waarbij u alles leert over beter in balans komen, zekerder op uw benen staan en zonder angst te bewegen. Deze cursus wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

De cursus start met een vrijblijvende informatie avond

In Eindhoven:
locatie: OPNoord
Oude Bosschebaan 11 | 5624 AA | Eindhoven

1 december vrijdag om 14:00
6 december woensdag om 11:00

De cursusdagen worden dan dinsdag en vrijdag. Tijden worden bekend gemaakt op de informatie avond

In ’s-Hertogenbosch
Locatie: scoutinggebouw ‘s-Hertogenbosch Noord DEBONO
Hazenburgstede 20 | 5235 HR | ‘s-Hertogenbosch

7 december donderdag om 10:00
11 december maandag om 15:00

De cursusdagen worden dan maandag en donderdag. Tijden worden bekend gemaakt op de informatie avond

Copyright Langer Thuis | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing